Αποκεφάλισαν καρχαρία και γέμισαν το στόμα του με τσιγάρα και κομμάτια πίτσα (pics)

Gazzetta team
Αποκεφάλισαν καρχαρία και γέμισαν το στόμα του με τσιγάρα και κομμάτια πίτσα (pics)
Το κεφάλι ενός μεγαλου καρχαρία που τοποθετήθηκε στα κάγκελα του κέντρου θαλασσίων ερευνών προβληματίζει τις αρχές της Αυστραλίας.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του κέντρου θαλάσσιων ερευνών στην πόλη Illawarra στα νότια του Σίδνεϊ όταν επέστρεψαν για δουλειά την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς το κομμένο κεφάλι ενός λευκού καρχαρία ήταν καρφωμένο στα κάγκελα της περίφραξης του κτιρίου.

Μάλιστα, οι άγνωστοι που το τοποθέτησαν εκεί, είχαν γεμίσει το στόμα του θαλάσσιου κήτους με τσιγάρα και κομμάτια πίτσας, σε μία εμφανή προσπάθεια να αποθαρρύνουν τους υπεύθυνους και τους εθελοντές που ασχολούνται με την προστασία τόσο των λουόμενων όσο και των θαλάσσιων ζώων της περιοχής.

Shark's Head Impaled On Fence With A Mouth Full of Fag Ends And Pizza

Το κεφάλι ανήκει σε έναν μεγάλο καρχαρία, ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου που είδαν το αποτρόπαιο θέαμα, ο θάνατός του είχε έρθει λίγες ώρες πριν, καθώς βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Credit: Marine Rescue NSW

Μάλιστα, ο Richard O'Connor, διευθυντής του κέντρου, δήλωσε πως οι δράστες του αποκεφαλισμού είχαν καθαρίσει προσεκτικά το κεφάλι του κήτους, πριν το τοποθετήσουν στην περίφραξη του κτιρίου, ενώ επεσήμανε πως αυτή η εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας που έχει η κοινότητα για την προσφορά τους στην περιοχή.