Η απόλυτη εμπειρία: Δύο φίλες ήταν μόνες στην πτήση για Νέα Υόρκη (pics)

Gazzetta team
Η απόλυτη εμπειρία: Δύο φίλες ήταν μόνες στην πτήση για Νέα Υόρκη (pics)
Η ακύρωση της αρχικής πτήσης που είχαν κλείσει, είχε ως αποτέλεσμα να ζήσουν μία απίστευτη εμπειρία που θα την θυμούνται για όλη τους την ζωή.

Ένα ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποτελεί από μόνο του ένα εκπληκτική εμπειρία. Σκέψου όμως εσύ μαζί με τον κολλητό σου να είστε οι μόνοι επιβάτες στο αεροπλάνο; Ε αυτό λοιπόν έζησαν δύο Αγγλίδες.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η Yvette Francis και η Peaches Murray είχαν κλείσει μέσω ενός φίλου ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Delta, όμως η αρχική τους πτήση ακυρώθηκε. Μάλιστα στον επαναπρογραμματισμό της, δεν έφταναν οι θέσεις, με αποτέλεσμα να αλλάξουν ημερομηνία και να πάνε για τις 24 Μαΐου.

Όταν λοιπόν έφτασαν στην αίθουσα αναχώρησης, η εικόνα που αντίκρισαν θύμιζε ερημικό τοπίο, με τον προβληματισμό τους να λύνεται όταν έφτασαν στο αεροσκάφος 147 θέσεων.

Εκεί διαπίστωσαν λοιπόν πως οι δυο τους, ήταν οι μόνες επιβάτες του αεροπλάνου. Έτσι από την οικονομική θέση των 1.222 μεταφέρθηκαν στην business class, το κόστος της οποίας θα έφτανε τα 5.500 ευρώ, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις... Από τα μεγάλα καθίσματα μέχρι το φαγητό και τα κοκτέιλ που προσφέρονται σε όσους κάθονται εκεί...