Τέλος τα μπικίνι και τα μαγιό από τα αμερικανικά καλλιστεία (pic)

Gazzetta team
Τέλος τα μπικίνι και τα μαγιό από τα αμερικανικά καλλιστεία (pic)
Τα «νέα ήθη» στα καλλιστεία "Miss America" αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις κυρίως από το ανδρικό κοινό του διαγωνισμού ομορφιάς.

Αναβαθμίζονται τα καλλιστεία Miss America, που δεν θα είναι πια καλλιστεία αλλά διαγωνισμός, όπου η νικήτρια θα αποφασίζεται βάσει κριτηρίων που δεν σχετίζονται με την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε αυτό το πλαίσιο, καταργείται ο γύρος με την παρουσίαση των μαγιό ενώ η εμφάνιση των υποψηφίων με τα βραδινά φορέματα αντικαθίσταται με μια παρουσίαση, στην οποία οι κοπέλες θα φορούν ρούχα της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, κάθε συμμετέχουσα θα μιλάει για τα κοινωνικά σχέδια, με τα οποία θα ήθελε να ασχοληθεί εφόσον νικήσει, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που δημοσίευσε σήμερα ο Οργανισμός Miss America, που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της τελετής.

Οι όροι που θα καθορίζουν το νέο σύστημα αξιολόγησης που θα χρησιμοποιούν οι κριτές δεν έχουν προς το παρόν αναρτηθεί στον ιστότοπο, όπου παραμένει δημοσιευμένο το παλαιότερο καθεστώς, με σαφείς αναφορές σε κριτήρια εξωτερικής εμφάνισης.

«Δεν είμαστε πλέον καλλιστεία, είμαστε ένας διαγωνισμός» δήλωσε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Miss America Organization, Γκρέτσεν Κάρλσον, που στέφθηκε Miss America το 1989.

Η τελετή 2019 θα προβληθεί την 9η Σεπτεμβρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, από το Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσι.