«Βουνό» από τούβλα καταπλάκωσε δύο μικρά παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα (vid)

Gazzetta team
«Βουνό» από τούβλα καταπλάκωσε δύο μικρά παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα (vid)
Ο σωρός από οικοδομικά υλικά καταπλάκωσε τα δύο άτυχα παιδιά, τα οποία ευτυχώς ανασύρθηκαν ζωντανά αλλά βαριά τραυματισμένα.

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που καταγράφηκαν σε χωριό της Κίνας, όταν ένα «βουνό» από στιβαγμένα τούβλα καταπλάκωσε δύο μικρά παιδιά, που απολάμβαναν το παιχνίδι τους στην βάση του σωρού.

Τα δύο ανήλικα παιδιά βρίσκονταν σε εργοτάξιο, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικου, όταν τα εκατοντάδες τούβλα άρχισαν να πέφτουν στα κεφάλια τους, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ούτε μια γυναίκα που αντιλήφθηκε εγκαίρως τον κίνδυνο κατάρρευσης του «βουνού» των τούβλων.

Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα προσπάθησε να απομακρύνει τα δύο παιδιά, δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα τα δύο άτυχα παιδιά να βρεθούν θαμμένα κάτω από τόνους υλικών, με θανάσιμο κίνδυνο.

Οι φωνές της γυναίκας σήμαναν συναγερμό στους υπόλοιπους εργάτες του εργοταξίου, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως τις προσπάθειες ανάσυρσης των παιδιών, καταφέρνοντας σε λίγη ώρα να τα βγάλουν ζωντανά αλλά με πολλά κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματος.

Tα δύο παιδάκια διακομίστηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αναρρώνουν από τα τραύματά τους, ενώ δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο για τη ζωή τους.