Καρχαρίας επιτέθηκε σε νεαρό Βραζιλιάνο και του έκοψε το ανδρικό του μόριο (pics & vid)

Gazzetta team
Καρχαρίας επιτέθηκε σε νεαρό Βραζιλιάνο και του έκοψε το ανδρικό του μόριο (pics & vid)
Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο ενός 18χρονου σε παραλία της Βραζιλίας, όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία με ολέθρια αποτελέσματα. Σκληρές εικόνες.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Βραζιλίας, ένα νέο περιστατικό επίθεσης καρχαρία σε λουόμενο, καθώς η βάρβαρη επίθεση από το θαλάσσιο κήτος είχε σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων κι εν τέλει τον θάνατο του νεαρού.

Ο 18χρονος Jose Ernestor da Silva απολάμβανε τις βουτιές σε παραλία της περιοχής Πιεδάδε, μαζί με τον αδερφό του και μερικούς φίλους, όταν δέχθηκε την επίθεση του θαλάσσιου πλάσματος, το οποίο του κατάφερε αρκετές δαγκωματιές στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε από τους φίλους του στην ακτή, όπου έσπευσαν άμεσα ιατρικό προσωπικό αλλά και ναυαγοσώστες, οι οποίοι του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην αμμουδιά, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μία από τις πιο επικίνδυνες ακτές της χώρας της Λατινικής Αμερικής, καθώς η παρουσία καρχαριών στο σημείο είναι αρκετά συχνή, ενώ στην ακτή υπήρχαν και προειδοποιητικές ταμπέλες που επεσήμαναν τον κίνδυνο.

Credit: YouTube/ PRAIA DE PIEDADE

YouTube/ PRAIA DE PIEDADE

Οι δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην παραλία καταγράφηκαν από κάμερες άλλων παριστάμενων, με τον άτυχο νεαρό να χάνει πάρα πολύ αίμα από τα τραύματά του, ενώ στη συνέχεια έπαθε δύο φορές καρδιακή ανακοπή από το σοκ και τον πόνο.

Οι αρχές της περιοχής έκλεισαν οριστικά για μτο κοινό την εν λόγω παραλία, ενώ απηύθυναν έκκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν πρόκειται να βρεθούν στο νερό.