«Μπουχτισμένος» ποδηλάτης «απενεργοποιεί βόμβα» και δέχεται τάκλιν από αστυνομικούς (vid)

Gazzetta team
«Μπουχτισμένος» ποδηλάτης «απενεργοποιεί βόμβα» και δέχεται τάκλιν από αστυνομικούς (vid)
H απόφαση του ποδηλάτη θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία, όμως ευτυχώς το συμβάν τελείωσε με το εντυπωσιακό smackdown από τους άντρες της αστυνομίας.

Συναγερμός σήμανε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο του Μιλγουόκι, όταν οι αρχές εντόπισαν ένα ύποπτο σακίδιο παρατημένο πάνω σε κουτί ηλεκτροδότησης.

Αμέσως, αστυνομικές δυνάμεις κι ομάδα πυροτεχνουργών έσπευσαν στο σημείο ώστε να ελέγξουν το περιεχόμενο του σακιδίου, αποκλείοντας παράλληλα την γύρω περιοχή και προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους.

Αφού το σακίδιο μεταφέρθηκε με προσοχή στη μέση της λεωφόρου Ουισκόνσιν ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για παρακείμενα κτίρια, όλα ήταν έτοιμα για την αποστολή των πυροτεχνουργών, όμως ένας απηυδισμένος ποδηλάτης που είχε κολλήσει για ώρα αποκλεισμένος σε κοντινό σημείο, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αφού «έσπασε» την ζώνη ασφαλείας, έφτασα δίπλα στο σακίδιο κι άρχισε να αδειάζει το περιεχόμενό του στο οδόστρωμα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν εφορμήσει προς το σημείο είπε: «Πρόκειται να απενεργοποιήσω αυτή την άρρωστη κατάσταση».

Κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι η κατάσταση θα ομαλοποιούνταν καθώς η «βόμβα» απουσίαζε, οι παρόντες αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τον έλεγχο της περιοχής, έκαναν έφοδο προς τον άντρα και με ένα καταπληκτικό όσο και βίαιο τάκλιν, τον ξάπλωσαν στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η απόφαση του ποδηλάτη θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες, σε περίπτωση που όντως επρόκειτο για βόμβα, ενώ ο τελευταίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρακώλυση του έργου των αρχών αλλά και για έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο.