Οδηγός μηχανής αποφεύγει για χιλιοστά κατάρρευση τοίχου (vid)

Gazzetta team
Οδηγός μηχανής αποφεύγει για χιλιοστά κατάρρευση τοίχου (vid)
Η κατάρρευση τοίχου παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός αναβάτη μηχανής, όμως τα «εκρηκτικά» αντανακλαστικά του, τον γλίτωσαν από τα χειρότερα.

Eξαιρετικά αντανακλαστικά αλλά κι αρκετή δόση τύχης είχε ο οδηγός ενός σκούτερ σε κινεζική πόλη καθώς απέφυγε κυριολεκτικά στο «τσακ» τα συντρίμια ενός τοίχου που κατέρρευσε.

Ο οδηγός, κάνοντας αναστροφή για να βγει από το στενό δρομάκι με το μηχανάκι του, συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εξωτερικό τοίχο παρακείμενου κτιρίου, ενώ πριν προλάβει να ολοκληρώση την σκέψη του, ο τοίχος αρχίζει να καταρρέει, με τον κίνδυνο του θανάσιμου εγκλωβισμού κάτω από τα συντρίμια να είναι εξαιρετικά πιθανός.

Όμως, ο άντρας, με αντανακλαστικά που θα ζήλευε ο καθένας, πηδάει από την μοτοσυκλέτα του και τρέχει να ξεφύγει, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν το όχημά του θαφτεί από μπάζα και άλλα υλικά, γλυτώνοντας έτσι από σίγουρο θάνατο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας διπλανού κτιρίου, ενώ το συμβάν έλαβε χώρα στην επαρχία Φουιτζάν της νοτιοανατολικής Κίνας, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες κατάρρευσης του κτιρίου.