Ουρανοκατέβατο γουόκ τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο που βρέθηκε στο διάβα του (vid)

Gazzetta team
Ουρανοκατέβατο γουόκ τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο που βρέθηκε στο διάβα του (vid)
Ο ηλικιωμένος Κινέζος περπατούσε αμέριμνος στο πεζοδρόμιο, όταν το τηγάνι προσγειώθηκε στο κεφάλι του, τραυματίζοντάς τον αρκετά σοβαρά αλλά ευτυχώς όχι μοιραία.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε δρόμο κινεζικής πόλης στην επαρχία Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, καθώς ένα ιπτάμενο γουόκ (κινέζικο βαθύ τηγάνι) προσγειώθηκε στο κεφάλι περαστικού.

Το απίστευτο και όμως πραγματικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της κινεζικής πόλης, ενώ αμέσως άλλοι περαστικοί σπεύδουν στο πλάι του άτυχου άντρα, ο οποίος σοκαρισμένος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις συμβεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το γουόκ έπεσε από παρακείμενο συγκρότημα πολυκατοικιών, όμως δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του ενοίκου που παραλίγο να δολοφονήσει -ακούσια ή εκούσια- τον ηλικιωμένο άντρα.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο όπου του τοπθετήθηκαν περίπου 20 ράμματα, ενώ παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία, χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα στην υγεία του, ενώ οι θεράποντες γιατροί του επεσήμαναν την τύχη του καθώς αν τον τηγάνι τον έβρισκε λίγο πιο «γεμάτα», τότε θα μιλούσαμε για μια ανεπανάληπτη τραγωδία.