Του ζήτησε ένα τελευταίο «φιλί», του δάγκωσε την γλώσσα και δεν την άφηνε (vid)

Gazzetta team
Του ζήτησε ένα τελευταίο «φιλί», του δάγκωσε την γλώσσα και δεν την άφηνε (vid)
Το τελευταίο φιλί πριν τον χωρισμό του ζευγαριού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως... δολοφονικό.

Aπίστευτα κι όμως αληθινά, όσα εκτυλίχθηκαν σε δρόμο κινεζικής πόλης μεταξύ ενός ζευγαριού, το οποίο βρισκόταν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας του ζευγαριού επιθυμούσε διακαώς τον χωρισμό του από την επί διετίας σύντροφό του, όμως σίγουρα δεν φαναταζόταν την αντίδρασή της όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Η νεαρή Κινέζα -η οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- ζήτησε ένα τελευταίο φιλί από τον άντρα, για να έχει μια «ανάμνηση» από την σχέση τους.

Εκείνος ανταποκρίθηκε κι έπεσε στην παγίδα της νεαρής, η οποία μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, του δάγκωσε την γλώσσα, χωρίς καμία απολύτως διάθεση να την αφήσει.

Το σκηνικό που συνέβη μέσα στο κέντρο της πολύβουης πόλης καταγράφηκε από τα κινητά περαστικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων για να χωρίσουν τους δύο πρώην εραστές.

Ευτυχώς, το δάγκωμα της γυναίκας, δεν επέφερε μόνιμες βλάβες στη γλώσσα του άτυχου άντρα, εκτός από την ζοφερή ανάμνηση που θα τον ακολουθεί για την υπόλοιπη ζωή του.