Χτύπησε κωφάλαλη έγκυο επειδή τον άγγιξε ο σκύλος - συνοδός της (vids)

Gazzetta team
Χτύπησε κωφάλαλη έγκυο επειδή τον άγγιξε ο σκύλος - συνοδός της (vids)
Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο του Ορλάντο όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε συνεπιβάτη του επειδή κλώτσησε την έγκυο μνηστή και το σκύλο του.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται ο Μάθιου Σιλβάι να τσακώνεται άγρια μέσα στη καμπίνα του αεροπλάνου με τον Τίμοθι Μάνλεϊ, επειδή ο δεύτερος χτύπησε στο κεφάλι τον σκύλο-οδηγό του ζευγαριού κωφών, τον Ζαριέλ. Ο 30χρονος κλώτσησε την καρέκλα του συνεπιβάτη του τη στιγμή που η σύντροφος του και οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Οι επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο αλλά η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Ο Σιλβάι όρμησε στον Μάνλεϊ και τον γρονθοκόπησε με τον δεύτερο να επιτίθεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν βγήκαν στο αεροδρόμιο ο Μάνλεϊ έδωσε μια γροθιά στην κοιλιά της μνηστή του που είναι πέντε μηνών έγκυος.

Τους δύο άνδρες επιχείρησαν να χωρίσουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ενώ στο βίντεο ακούγονται τα κλάματα των παιδιών του ζευγαριού.

«Η σύζυγος μου είναι αλλεργική στους σκύλους και έπρεπε να τον σπρώξω» λέει ο Τίμοθι Μάνλεϊ και αρνείται πως έδωσε γροθιά στο κεφάλι του Ζαριέλ.

Η έκθεση του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο στην έκθεση της αναφέρει: «Ο Τίμοθι Μάνλεϊ έδωσε γροθιά στον σκύλο και ο Ζαριέλ έκλαψε και επιχείρησε να κρυφτεί». Από την πλευρά του, ο Μάνλεϊ ισχυρίζεται πως «χτύπησε» τον σκύλο.

Η 21χρονη σύντροφος του Μάθιου Σιλβάι κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο άνδρας της έδωσε γροθιά στην κοιλιά και ο Μάνλεϊ «άγγιξε» τα δύο παιδιά της.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση ενώ η 21χρονη δηλώνει έτοιμη να πάει στα δικαστήρια.

Πηγή: reader.gr