Δικαστήριο ζήτησε να μετρηθεί το μόριο κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση

Gazzetta team
Δικαστήριο ζήτησε να μετρηθεί το μόριο κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση
Ο δικαστής Πίτερ Χομπς βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να επιβεβαίωσε τις καταγγελίας του θύματος, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της μέτρησης.

Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας ζήτησε σήμερα να μετρηθεί το μόριο ενός κατηγορούμενου για παρενόχληση αφού η γυναίκα που τον κατηγορεί αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο μέγεθός του, ανέφερε ο τοπικός Τύπος.

Ο Ντέιβιντ Σκοτ, τοπικός αξιωματούχος της Κάπιτι στο βορειοανατολικό Γουέλινγκτον, αρνήθηκε ότι ακούμπησε με τα γεννητικά του όργανα μια εργαζόμενη στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πέρυσι.

Το φερόμενο θύμα δήλωσε ότι ο Σκοτ την ακούμπησε στην πλάτη με ένα αντικείμενο μήκους 10 με 12 εκατοστών περίπου, μετέδωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος stuff..co.nz.

Ο δικαστής Πίτερ Χομπς τότε ζήτησε από τον γιατρό του 72χρονου κατηγορούμενου να μετρήσει το πέος του με έναν ξύλινο χάρακα στο κελί του δικαστηρίου. Ωστόσο ο δικαστής δεν αποκάλυψε δημοσίως τα αποτελέσματα της μέτρησης, σύμφωνα με το Radio New Zealand.

Ο δικηγόρος του Σκοτ ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του ακούμπησε με το πορτοφόλι του την ανάγουσα, κάποια στιγμή που πέρασε δίπλα της. Όμως το θύμα τονίζει ότι αυτό που την ακούμπησε στην πλάτη δεν θα μπορούσε να είναι πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο ή κιτ ινσουλίνης, τονίζοντας ότι επρόκειτο όντως για το μόριο του κατηγορούμενου.