Ένας 21χρονος βρέθηκε γυμνός σε υπόνομο, αλλά δεν θυμάται πως κατέληξε εκεί (vid)

Gazzetta team
Ένας 21χρονος βρέθηκε γυμνός σε υπόνομο, αλλά δεν θυμάται πως κατέληξε εκεί (vid)
Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι βρίσκεται στην δουλειά του, την προηγούμενη μέρα το απόγευμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, τουλάχιστον μία φορά στην ζωή τους, έχουν ξυπνήσει το πρωί και δεν θυμούνται τι έκαναν το προηγούμενο βράδυ. Αν αυτό οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ, τότε ΟΚ, αρκεί να μην συμβαίνει συχνά... Αν όμως δεν έχεις πιει, τότε υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο μάλιστα.

Το τι ισχύει στην περίπτωση του πρωταγωνιστή της παρακάτω ιστορίας, προς το παρόν δεν το γνωρίζουμε και όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα το μάθουμε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, περαστικοί από ένα δρόμο της πολιτείας Νουέβο Λεόν, άκουσαν τις φωνές ενός άνδρας που καλούσε για βοήθεια. Αυτές προέρχονταν από τον υπόνομο και μετά το αρχικό σοκ, φώναξαν την αστυνομία...

Οι άνδρες της που έφτασαν εκεί, αφού συνεννοήθηκαν με τον Jose Omar Ruiz Martines όπως είναι το όνομά του, του πέταξαν ένα φακό, προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει τον δρόμο προς το καπάκι που του είχαν ανοίξει.

Έτσι μετά από λίγο λεπτά, ο 21χρονος κατάφερε να βγει στην επιφάνεια, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, όμως όταν τον ρώτησαν πως κατέληξε εκεί, αδυνατούσε να θυμηθεί. Η τελευταία εικόνα που είχε στο μυαλό του είναι, την προηγούμενη μέρα το απόγευμα, να βρίσκεται στην δουλειά του.

Το τι έγινε από εκεί και πέρα, μάλλον δεν θα το μάθουμε...