Έγδαρε κι έφαγε ζώα υπό εξαφάνιση στα πλαίσια «σεμιναρίου επιβίωσης» (pics)

Gazzetta team
Έγδαρε κι έφαγε ζώα υπό εξαφάνιση στα πλαίσια «σεμιναρίου επιβίωσης» (pics)
Η πράξη της νεαρής γυναίκας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ η αστυνομία της Καμπότζης την συνέλαβε με την κατηγορία της δολοφονίας απειλούμενων άγριων ζώων.

Σάλο είχει προκαλέσει η απόφαση μιας νεαρής Youtuber από την Καμπότζη να γδάρει και να μαγειρέψει διάφορα άγρια ζώα σε ζούγκλα της περιοχής, στα πλαίσια σεμιναρίου επιβίωσης στα τροπικά δάση της Ινδοκίνας.

Η Ah Lin Tuch, η οποία διατηρεί κανάλι στη δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο, εμφανίστηκε να γδέρνει και να ψήνει στη φωτιά σαύρες, φίδια, αιλουροειδή και άλλα άγρια ζώα, που διαβιούν στην περιοχή, προσπαθώντας να «διδάξει» στους θεατές πως να επιβιώσουν χωρίς προμήθειες κι εργαλεία επιβίωσης στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη ζούγκλα της Καμπότζης.

Woman Arrested After Filming Herself Eating Endangered Cat

Credit: Viral Press

Μόλις τα πλάνα δημοσιοποίηθηκαν δεκάδες σχόλια κατέκλυσαν τους λογαρισμούς των social media της Tuch, ενώ οι καταγγελίες έφτασαν μέχρι τις αρχές της ασιατικής χώρας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της νεαρής για δολοφονία απειλούμενων ειδών.

Η Tuch, μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε να ψήνει στην αυτοσχέδια φωτιά της μια βασιλική κόμπρα, ένα μικρό καρχαριοειδές, ένα απειλούμενο αιλουροειδές αλλά και σαύρες, ξεσηκώνο0ντας κύματα αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις.

Credit: Viral Press

Η ίδια υποστήριξε πως τα εν λόγω ζώα, αγοράστηκαν από τοπικό υπαίθριο μαγαζί της πρωτεύουσας Πνομ Πενχ κι ότι η ίδια δεν σκότωσε κανένα από τα παραπάνω είδη, όμως οι δικαιολογίες της δεν έπεισαν τις αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν η Tuch είχε αυτοπρόσωπη συμμετοχή στην δολοφονία των ζώων.