Aστυνομικός κακοποίησε την κόρη του μέσα στο σχολείο και κανείς δεν αντέδρασε (vid)

Gazzetta team
Aστυνομικός κακοποίησε την κόρη του μέσα στο σχολείο και κανείς δεν αντέδρασε (vid)
Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός πατέρας της 14χρονης, χαστουκίζει την νεαρή κοπέλα, ενώ στη συνέχεια της τραβάει τα μαλλιά και την χτυπάει με τη ζώνη του.

Αλγεινή εντύπωση και κύματα αντιδράσεων κι επικριτικών σχολίων έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού 14χρονης από τον ίδιο της το πατέρα και μάλιστα σε σχολικό χώρο σε λύκειο του Μαϊάμι στην πολιετεία της Φλόριντα.

Το αποκαλυπτικό βίντεο κατέγραψε καρέ καρέ τον ξυλοδαρμό και την κακοποίηση της μαθήτριας από τον 44χρονο πατέρα της, που υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως αστυνομικός.

Ο 44χρονος εμφανίζεται να χαστουκίζει, να χτυπάει και να τραβάει τα μαλλιά της έφηβης κόρης του, επειδή η 14χρονη έδειξε «ασέβεια προς τον δάσκαλό της» και κλήθηκε στο γραφείο από τον διευθυντή του σχολείου της κόρης του μαζί με τον κηδεμόνα της.

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε επί 24 ολόκληρα χρόνια στην αστυνομία του Μαϊάμι, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι την διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού.

Το απίστευτα βίαιο σκηνικό, μάλιστα, συμβαίνει ενώ στον ίδιο χώρο παρευρίσκονται και άλλα δύο άτομα, τα οποία παρέμειναν αδρανή παρά τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.