Θρίλερ στον Καναδά: Ξεβράστηκε το 14ο κομμένο πόδι από το 2007 (pic)

Gazzetta team
Θρίλερ στον Καναδά: Ξεβράστηκε το 14ο κομμένο πόδι από το 2007 (pic)
Τα συνεχή κρούσματα έχουν προκαλέσει συναγερμό στις αρχές, με πολλούς να κάνουν λόγο για τα μακάβρια αποτελέσματα της δράσης ενός κατά συρροήν δολοφόνου στην περιοχή.

Ένα θρίλερ για πολύ γερά στομάχια εξελίσσεται στις δυτικές ακτές του Καναδά, με τις αρχές να εντοπίζουν το 14ο κομμένο ανθρώπινο πόδι που ξεβράστηκε σε παραλία της Βρετανικής Κολούμπια.

Η αρχή της μακάβριας ιστορίας εντοπίζεται πριν από 11 χρόνια, όταν οι αρχές βρήκαν σε παραλία της περιοχής ένα κομμένο ανθρώπινο μέλος, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ούτε σε ποιον άνηκε αλλά ούτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο ακρωτηριασμός λόγω της σήψης του ανθρώπινου μέλους.

Από τότε, ακόμα 12 αντίστοιχα περιστατικά αναφέρθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε το 14ο κατά σειρά, προκαλώντας το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για την υπόθεση και πονοκεφαλιάζοντας τις αρχές, που δεν μπορούν να προσδιορίσουν αν τα περιστατικά αποτελούν προϊόντα εγκληματικών ενεργειών.

Αρχικά, υπήρξε η εκτίμηση ότι τα ακρωτηριασμένα μέλη άνηκαν σε θύματα του φονικού τσουνάμι στον ινδικό ωκεανό το 2004 που κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ινδονησία και τις γειτονικές παραθαλάσσιες χώρες, όμως ο φόβος της δράσης ενός κατά συρροή δολοφόνου, λούζει με κρύο ιδρώτα τους ντετέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση.

Το τελευταίο κομμένο πόδι είχε βρεθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από έναν άντρα που περπατούσε με τον σκύλο του κατά μήκος ακτής στο Βανκούβερ, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το ακρωτηριαμένο πόδι είχε καταλήξει πως άνηκε σε έναν εξαφανισμένο άντρα από την πολιτεία της Ουάσιγκτον, που αργότερα είχε εντοπιστεί νεκρός, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του άντρα.

Θρίλερ στον Καναδά: Η θάλασσα ξέβρασε 14ο ανθρώπινο πόδι

Πλέον, οι αρχές εξετάζουν διάφορα σενάρια, μεταξύ αυτών ένα πιθανό ναυτικό ή αεροπορικό ατύχημα αλλά και το ενδεχόμενο της δράσης ενός serial killer, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται θορυβημένοι από τα συνεχή κρούσματα.