Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: «Κάνει σεξ σαν μεθυσμένος παπαγάλος»

Gazzetta team
Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: «Κάνει σεξ σαν μεθυσμένος παπαγάλος»
Για τη σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ και τη συνάντησή τους σε σουίτα ξενοδοχείου το 2006 μίλησε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Σε συνέντευξή της στο Penthouse, η Ντάνιελς επικεντρώνεται στα... μαλλιά του Τραμπ λέγοντας πως είναι αληθινά και δεν φοράει περούκα. Αναφορικά με τη σεξουαλική επαφή που είχε μαζί του, τον περιέγραψε σαν... «μεθυσμένο παπαγάλο».

«Ναι είναι αληθινά. Και έμοιαζε κάπως σαν μεθυσμένος παπαγάλος» είναι η απάντηση της Ντάνιελς η οποία ερωτήθηκε για τα προσόντα του Αμερικανού προέδρου. Ο δημοσιογράφος την ρώτησε για το μέγεθος των προσόντων του Τραμπ με την πορνοστάρ να απαντά «ναι» στο σχόλιο «δεν ήταν μεγάλο» και πρόσθεσε πως «δεν θέλω να ντροπιάσω κανέναν».

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει πως δεν θα μίλαγε ποτέ δημοσίως για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος που το έκανε ήταν η δημοσιοποίηση της είδησης ότι πήρε 130.000 δολάρια από τον δικηγόρου του Τραμπ.

«Ώπα ρε φίλε (motherf.... είναι η πρωτότυπη έκφραση) δεν επιτρέπεται να ανοίξω το στόμα μου. Και εσύ μπορείς να το ανοίγεις και να λες ψέματα και να με χαρακτηρίζεις; Ως εδώ και άντε γ...... Θα αντεπιτεθώ» είπε η Ντάνιελς.

Παράλληλα, η πορνοστάρ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει αποσυρθεί από την ερωτική βιομηχανία: «Είναι μεγάλη παρεξήγηση ότι έχω αποσυρθεί. Ήμουν υποψήφια για τέσσερα βραβεία AVN φέτος. Γυρίζω μια ταινία το μήνα. Η άλλη παρεξήγηση είναι ότι είμαι πορνοστάρ γιατί είμαι ανόητη. Βρήκα πώς να βγάλω τα περισσότερα χρήματα με τη λιγότερη δουλειά».

Η συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς έρχεται μαζί με τις αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της για την κατάθεση 500.000 δολαρίων στον λογαριασμό του δικηγόρου του Τραμπ από Ρώσο ολιγάρχη.