Το ελικόπτερο της νύφης συνετρίβη και πήρε φωτιά αλλά ο γάμος έγινε κανονικά (vids)

Gazzetta team
Το ελικόπτερο της νύφης συνετρίβη και πήρε φωτιά αλλά ο γάμος έγινε κανονικά (vids)
Το περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο πριν την έναρξη της τελετής, σόκαρε τους καλεσμένους, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν κατ' ευχήν, με τον γάμο να γίνεται κανονικά.

Δραματική τροπή παραλίγο να λάβει η γαμήλια τελετή ενός ζευγαριού από το Σάο Παόλο της Βραζιλίας, όταν το ελικόπτερο που μετέφερε τη νύφη στον χώρο της τέλεσης του μυστηρίου, συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο πατέρας της νύφης που ήταν κι ο χειριστής του, αλλά και δύο ακόμη άτομα, όταν σε πολύ μικρή απόσταση από το έδαφος, το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται και τελικά κατέπεσε στον χώρο της τελετής μπροστά στους σοκαρισμένους συγγενείς και καλεσμένους.

Αμέσως, δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι σώθηκαν εξαιτίας των ζωνών ασφαλείαςπου φορούσαν, όμως τα καύσιμα που ανεφλέγησαν σε δευτερόλπετα προκάλεσαν πυρκαγιά με παραλίγο ολέθρια αποτελέσματα, τόσο για τους 4 επιβαίνοντες όσο και για όσους πλησιάσαν τα συντρίμιατου σκάφους.

Τελικά, εκτός από εκδορές και μικροτραυματισμούς αλλά και το τεράστιο σοκ, διαπιστώθηκε πως άπαντες ήταν καλά στην υγεία τους, ενώ το ζευγάρι αποφάσισε να τελεστεί κανονικά το μυστήριο παρά το γεγονός ότι τα συνεργεία διάσωσης συνέλεγαν για ώρες τα συντρίμια του ελικοπτέρου από τον χώρο.