Δολοφόνησε την γυναίκα του επειδή σύγκρινε την ερωτική τους ζωή με ήρωα της «μικρής οθόνης» (pics)

Gazzetta team
Δολοφόνησε την γυναίκα του επειδή σύγκρινε την ερωτική τους ζωή με ήρωα της «μικρής οθόνης» (pics)
Oι συνταρακτικές λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα, προκάλεσαν ένταση.

Ένα σοκαριστικό έγκλημα, με θύμα μια 32χρονη γυναίκα και δράστη τον συνομήλικο σύζυγό της, έφτασε στο δικαστήριο του Ρέντιγκ στην Μεγάλη Βρετανία κι οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος σόκαραν δικαστές, ενόρκους και θεατές.

Ο 32χρονος Steven Grainger κατηγορείται ότι δολοφόνησε την σύζυγό του Simone μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Ρέντινγκ, μετά από ένα μεγάλο καυγά μεταξύ τους, με αφορμή τα σχόλια της συζύγου του για την ερωτική και σεξουαλική τους ζωή.

Ο Grainger, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα κι ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, δολοφόνησε την σύζυγό του, χτυπώντας την επανηλειμμένα στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, εν΄λω στη συνέχεια την στραγγάλισε με τα χέρια του, πριν την μεταφέρει τυλιγμένη σε κουβέρτα στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Αργότερα, ο 32χρονος δολοφόνος έστειλε μηνύματα μέσω κινητού σε ιερόδουλες κι εμπόρους ναρκωτικών, πριν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ενημερώσουν τις αρχές σχετικά με την απουσία σημαδιών ζωής από εκείνη.

Ο Grainger ισχυρίστηκε ότι ήταν σε αυτοάμυνα την μοιραία στιγμή του φόνου, καθώς η Simone τον απειλούσε με κουζινομάχαιρο επειδή δεν ήταν ικανοποιημένη από τις ερωτικές τους επιδόσεις. Μάλιστα, το γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα από την δολοφονία, είχαν τσακωθεί για το ίδιο θέμα, με την 32χρονη γυναίκα να συγκρίνει τον σύντροφό της με τον πρωταγωνιστή της σειράς "Doctor Foster".

Η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες σε δικαστήριο της περιοχής, ενώ σε περίπτωση καταδικής, ο Grainger κινδυνεύει με ποινή ισόβιας κάθειρξης.