To σπίτι στις όχθες της λίμνης Λοχ Νες που φτιάχθηκε για να προσφέρει θέα στο περιβόητο τέρας (pics)

Gazzetta team
To σπίτι στις όχθες της λίμνης Λοχ Νες που φτιάχθηκε για να προσφέρει θέα στο περιβόητο τέρας (pics)
Mια πολυτελής κατοικία που προσφέρει πανοραμική θέα στην ξακοσυτή λίμνη,πωλείται σε τιμή... ευκαιρίας.

Η λίμνη του Λοχ Νες αποτελεί ένα επίγειο παράδεισο μέσα στα highlands της Σκωτίας, περικλυσμένη από βουνά και φαράγγια, που την έχουν καταστήσει ιδανικό προορισμό για τους φυσιοδίφες.

Όμως, εκτός από το πανέμορφο και ειδυλλιακό τοπίο, η λίμνη είναι ξακουστή και για το περιβόητο τέρας που φιλοξενεί στα νερά της, που έχει γίνει αντικείμενο μελέτης κι αναζήτησης από χιλιάδες απλούς ανιρώπους κι εξειδικευμένους επιστήμονες.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν κι άρχισε η εξάπλωση του μύθου για την ύπαρξη του τέρατος, ολόκληρη η γύρω περιοχή γνώρισε σπάνια ανάπτυξη κι άνθηση, που οφειλόταν αποκλειστικά σε όσους επένδυαν στην τουριστική ανάπτυξη εξαιτίας του ενδιαφέροντος για το απόκοσμο πλάσμα.

Έτσι, το 1930 ένας καπετάνιος έχτισε στιςόχθες της λίμνης μία πανέμορφη κατοικία, με σκοπό να του προσφέρει πανοραμική θέα σε ολόκληρη τη λίμνη, για να μπορεί να παρατηρεί από την άνεση του σπιτιού του για τυχόν «ύποπτες κινησεις» του πλάσματος.

Μετά τον θάνατο του καπετάνιου, όμως, κι εν τη απουσία άμεσων κληρονόμων το σπίτι περιήλθε στην κατοχή μακρινών συγγενών, που το έβγαλαν προς πώληση στην τιμή του μισού εκατομμυρίου λιρών με σκοπό να προσελκύσουν τους φανατικούς της αναζήτησης του τέρατος.