Πέθανε κι άφησε «προίκα» στην αγαπημένη του στρίπερ 230.000 δολάρια (pic)

Gazzetta team
Πέθανε κι άφησε «προίκα» στην αγαπημένη του στρίπερ 230.000 δολάρια (pic)
Το άνοιγμα της διαθήκης ενός άντρα έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για την οικογένειά του, όταν διαπίστωσαν ότι άφησε κληρονομιά όλα του τα χρήματα στην αγαπημένη του χορεύτρια.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει μία υπόθεση κληροδότησης περίπου 230.000 δολαρίων από πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του δικτύου HBO προς την αγαπημένη του στρίπερ.

Ο Micky Liu, εκ των πιο καλά αμοιβόμενων εκτελεστικών διευθυντών του τηλεοπτικού δικτύου HBO, άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο χρόνο, έπειτα από χρόνια προβλήματα υγείας.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όμως, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του, ενα ακόμη μεγαλύτερο σοκ περίμενε τους συγγενείς και τους οικείους του,καθώς διαπίστωσαν με τεράστια έκπληξη ότι δικαιούχος τόσο της ασφάλειας ζωής όσο και των αποταμιεύσεών του, ήταν μία πρώην στρίπερ, που αποτελούσε την αγα[ημένη χορεύτρια του Liu, όσο ήταν ακόμη εν ζωή.

Η οικογένεια του εκλιπόντος προσπάθησε να μπλοκάρει την μεταβίβαση του ποσού στην 34χχρονη Veronica Beckham, η οποία φαίνεται πως είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το άντρα, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση δεν εντόπισε παρατυπίες ή ενδείξεις απάτης.

Ο Micky Liu είχε γνωριστεί με την Beckham σε κέντρο διασκέδασης στο Ατλάντικ Σίτι το 2014 κι έκτοτε έγιναν... «αχώριστοι», με την 35χρονη πρώην στρίπερ να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχαν σεξουαλικές σχέσεις κι ότι οι επαφές τους ήταν αυστηρά... καλλιτεχνικές.