Ομολόγησε η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Ομολόγησε η 22χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για φοιτήτρια η οποία ενδεχομένως είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ενώ σε εξέλιξη είναι η ανακριτική διαδικασία στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Μία 22χρονη φοιτήτρια, η οποία διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία, ομολόγησε και συνελήφθη για την υπόθεση του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης.

Η κοπέλα προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη φοιτήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της γιατί φοβόταν την αντίδραση των γονιών της.

Για το λόγο αυτό όταν γεννήθηκε το βρέφος, το έβαλε σε σακούλα και το άφησε στον ακάλυπτο. Η νεαρή κοπέλα, που εξετάζεται εάν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διαμένει σε διαμέρισμα άλλης πολυκατοικίας που έχει πρόσβαση στον ακάλυπτο.

Από την 22χρονη έχει ληφθεί δείγμα DNA, προκειμένου να συγκριθεί με αυτό του νεκρού βρέφους.

Από τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή προκύπτει ότι το νεογέννητο μωράκι αντιμετώπισε ασιτία και έλλειψη φροντίδας τις πρώτες στιγμές της ζωής του, ενώ το κρύο και οι κακουχίες, φαίνεται να είναι οι πιθανές αιτίες θανάτου του βρέφους.

Πηγή: reader.gr