H Mία Καλίφα απαντάει στις απειλές των τζιχαντιστών για την σκηνή πορνό με το χιτζάμπ (pics)

Gazzetta team
H Mία Καλίφα απαντάει στις απειλές των τζιχαντιστών για την σκηνή πορνό με το χιτζάμπ (pics)
Η πρώην πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, απάντησε στις απειλές των ισλαμιστών, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένη για τις επιλογές της στο παρελθόν.

Η διάσημη πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα που είχε βρεθεί στο επίκεντρο των απειλών των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους μετά από σκηνή σε ταινία πορνό, όπου εμφανιζόταν με το μουσουλμανικό χιτζάμπ, απάντησε σχετικά με την στοχοποίησή της, σε δηλώσεις της στην New York Post.

Η πορνοστάρ, που πλέον έχει αποσυρθεί απο την βιομηχανία των ταινιών ερωτικού περιεχομένου, δήλωσε πως ήταν λάθος από μέρους της η αποδοχή της πρότασης, ενώ τα «έριξε» στην μικρή της ηλικία και στον διασταγμό της να απαντήσει αρνητικά.

Μάλιστα, η πρώτη της απάντηση στην πρόταση του σκηνοθέτη ήταν αποστομωτική καθώς η 21χρονη τότε πορνοστάρ του είπε: «Θα με σκοτώσουν αν το κάνω»...

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Πλέον, η 25χρονη Μία Καλίφα απολαμβάνει τους καρπούς των παχυλών αμοιβών από την ερωτική βιομηχανία, δηλώνοντας πως δεν θέλει ο κόσμος να την αντιμετωπίζει ως πορνοστάρ, ενώ εμφανίστηκε να αφήνει οριστικά πίσω της τις απειλές περί αποκεφαλισμού από τους τζιχαντιστές, που μάλιστα την είχαν επικηρύξει.

«Κανείς που με παρενοχλεί στο ίντερνετ δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι», δήλωσε η Καλίφα, σημειώνοντας πως θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν, καθώς όσα έκανε αποτελούσαν την απόρροια των συνδρόμων κατωτερότητας που είχαν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια της καταπιεσμένης εφηβείας της.