Μοντέλο που πουλούσε την παρθενιά της αποκάλυψε την απάτη! (pics)

Gazzetta team
Μοντέλο που πουλούσε την παρθενιά της αποκάλυψε την απάτη! (pics)
H Aleexandra Khefren αποκάλυψε πως το όλο σκηνικό με την δημοπρασία της «πρώτης... φοράς» ήταν μία απάτη για να κερδίσει δημοσιότητα.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις, όπου διάφορα νεαρά κορίτσια θέτουν σε δημοπρασία, μέσω γραφείου συνοδών, την πρώτη τους φορά...

Φαίνεται όμως πως το όλο σκηνικό, τουλάχιστον σε κάποιες φορές, δεν είναι και τόσο αληθινό. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια που βρέθηκε σε αυτή την θέση, σε συνέντευξή της.

Ο λόγος για την Aleexandra Khefren, η οποία πριν από ένα χρόνο φέρεται να πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ.
Aleexandra
Κάτι όμως που αποδείχθηκε πως ήταν μία καλοστημένη απάτη, όπως αποκάλυψε το 19χρονο μοντέλο από το Βουκουρέστι, καθώς όπως είπε το γραφείο επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε αυτή την επιλογή, προκειμένου να απογειώσει την καριέρα της.

«Ποτέ δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ φάνηκε αρκετά μετανιωμένη, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε σε μία πρωινή εκπομπή στην Βρετανία η ζωή της καταστράφηκε.
The teenager told how the ordeal left her 'depressed' and struggling with her mental health
«Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείας για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά.


Το γραφείο «Cinderella Escorts» που έκανε την δημοπρασία διέψευσε τους ισχυρισμούς της κοπέλας οτι την προσέγγισαν προκειμένου να αποκτήσει τον ρόλο του «λαγού», προσεγγίζοντας άλλες κοπέλες: «Ποτέ δεν έχει πει κάποιος κάτι κακό για εμάς».

Βέβαια, τόνισε πως το ραντεβού με τον επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ ουδέποτε έγινε, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανακάλυψαν πως λίγο μετά το κλείσιμο της δημοπρασίας, η Aleexandra Khefren ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της. Κάτι που απαγορευόταν σύμφωνα με το συμβόλαιο.
Teenager who sold virginity for £2 million says 'it was all a lie'