Γραπτή κατάθεση θα δώσει ο γιος του άτυχου ζεύγους στην Κύπρο

Gazzetta team
Γραπτή κατάθεση θα δώσει ο γιος του άτυχου ζεύγους στην Κύπρο
Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τη δολοφονία του ζεύγους των Ελληνοκυπρίων στο σπίτι τους στο Στρόβολο Λευκωσίας.

Η πρωτοφανής αγριότητα του εγκλήματος έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, η νεκροτομή επί των σορών του άτυχου ζεύγους, που εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό του, κατέδειξε ως αιτία θανάτου το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Σημειώνεται πάντως ότι το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, o 60χρονος καθηγητής ιδιωτικού σχολείου έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό,μέχρι τα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα, έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου ο ανήλικος - υιοθετημένος - γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία ανέφερε ότι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Η μαρτυρία όμως περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται από τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Σύμφωνα με το philenews.com, ο 15χρονος κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία που ανέφερε όσα είχε πει και προφορικά, ενώ από την οικία παραλήφθηκαν ρούχα και άλλα αντικείμενα για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο υιοθετημένος γιος διαμένει τώρα με τη θεία του (την αδελφή του 60χρονου) χθες Πέμπτη τον επισκέφθηκαν μέλη του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας. Ο 15χρονος γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό ότι ήταν υιοθετημένος ενώ στο περιβάλλον του δεν είχε αναφέρει οτιδήποτε για το θέμα.

Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας αναμένεται να επισκεφθούν συναδέλφους του 60χρονου καθώς και συμμαθητές ή φίλους του 15χρονου, σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν κατά πόσο αντιμετώπιζε προβλήματα.

Πηγή: reader.gr