Για τη σχέση της με τον Τραμπ θα μιλήσει πρώην Playmate

Gazzetta team
Για τη σχέση της με τον Τραμπ θα μιλήσει πρώην Playmate
Σε συμφωνία με τον δημοσιογραφικό όμιλο AMI κατέληξε, η πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία θα μπορέσει πλέον να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Τον Αύγουστο του 2016, το πρώην μοντέλο πούλησε έναντι 150.000 δολάρια στην American Media Inc., τα δικαιώματα της ιστορίας που αφορούσε τη σχέση της με τον Τραμπ.

Η Μακντούγκαλ, είχε προσφύγει στα δικαστήρια ώστε να απαλλαγεί από τη συμφωνία, ισχυριζόμενη ότι αυτή συνήφθη έπειτα από πιέσεις και απειλές που δέχθηκε να μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Η AMI είναι ικανοποιημένη που καταλήξαμε σήμερα σε έναν φιλικό διακανονισμό με την ΜακΝτούγκαλ, ο οποίος προσφέρει και στις δύο πλευρές αυτό που επιθυμούσαν», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Βάσει της συμφωνίας αυτής η AMI θα λαμβάνει ποσοστό 10%, έως το ποσό των 75.000 δολαρίων, από οποιαδήποτε έσοδα προκύψουν από την πώληση της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ σχετικά με τη φερόμενη 10μηνη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία ξεκίνησε, σύμφωνα με την Playmate, το 2006.

Επίσης το μοντέλο θα είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Journal τον Σεπτέμβριο του 2018, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ένα εκτενές άρθρο για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο CNN τον Μάρτιο η ΜακΝτούγκαλ δήλωσε ότι είχε ερωτευτεί τον Τραμπ και ότι η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αφού η σύζυγός του Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σχέση μαζί της.


Πηγή: insider.gr