Χειρούργος κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του κατά τη διάρκεια ερωτικής βραδιάς

Gazzetta team
Χειρούργος κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του κατά τη διάρκεια ερωτικής βραδιάς
Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση πιστεύουν ότι η τοποθέτηση ναρκωτικής ουσίας στα γεννητικά όργανα του γιατρού οδήγησε στον θάνατο της συντρόφου του.

Τραγικό τέλος είχε μία βραδιά σεξ και καταχρήσεων για μια 38χρονη γυναίκα από την Γερμανία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 38χρονη είχε μεταβεί στο σπίτι 42χρονου γιατρού, όπου αφού έκαναν χρήση κοκαΐνης στη συνέχεια άρχισαν τις σεξουαλικές περιπτύξεις.

Όμως, η επιλογή του γιατρού να τοποθετήσει τη ναρκωτική ουσία στα γεννητικά του όργανα πριν το στοματικό σεξ, προκάλεσε την λιποθυμία της 38χρονης, η οποία παρότι μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Οι αρχές που ενημερώθηκαν για το συμβάν συνέλαβαν τον 42χρονο επιστήμονα για σωματική βλάβη που οδήγησε στον θάνατο της γυναίκας, θεωρώντας πως η χρήση των ναρκωτικών δεν έγινε με την συγκατάθεση της άτυχης γυναίκας.

Πλέον, ο γιατρός ο οποίος είναι πολύ γνωστός πλαστικός χειρούργος κι ιδιάιτερα επιφανής στους ιατρικούς κύκλους της Γερμανίας βρίσκεται κρατούμενος σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ οι αρχές διερευνούν ανάλογα περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή.