Δολοφόνησε έγκυο τραγουδίστρια επειδή αρνήθηκε να χορέψει μπροστά του (pics & vid)

Gazzetta team
Δολοφόνησε έγκυο τραγουδίστρια επειδή αρνήθηκε να χορέψει μπροστά του (pics & vid)
Η άρνηση μίας τραγουδίστριας από το Πακιστάν να χορέψει για χάρη ενός άντρα, οδήγησε στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον μεθυσμένο θαμώνα.

Συγκλονίζει η αποτρόπια δολοφονία της Πακιστανής τραγουδίστριας Samina Samoon, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια γιορτής όπου συμμετείχε.

Η 24χρονη έγκυος τραγουδίστρια που εμφανιζόταν με το όνομα Samina Sindhu πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν από τους παρευρισκόμενους, όταν αρνήθηκε να σηκωθεί να χορέψειόπως την πρόσταξε ο μετέπειτα δολοφόνος της.

Στο βίντεο που τραβήχθηκε την στιγμή της δολοφονίες εμφανίζεται η Samina να τραγουδάμπροστά σε κυρίως αντρικό κοινό, ενώ ορισμένοι της πετούν χρήματα.

Μετά την επιμονή ενός θεατή να σηκωθεί να χορέψει ο μεθυσμένος Tarique Ahmed Jatoi πυροβόλισε 3 φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης τραγουδίστριας, η οποία βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Kanga Village στην επαρχία Sindh, ενώ οργισμένοι συγγενείς της γυναίκας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε άμεσε σε κοντινό νοσοκομείο,όμως ήταν ήδη πολύ αργά, σκορπώντας τον θρήνο σε ολόκληρη την περιοχή.