Η νέα μόδα στα «ατυχήματα»: Βουτούν μπροστά σε αυτοκίνητα για να «τσεπώσουν» τις αποζημιώσεις των ασφαλιστικών (vid)

Gazzetta team
Η νέα μόδα στα «ατυχήματα»: Βουτούν μπροστά σε αυτοκίνητα για να «τσεπώσουν» τις αποζημιώσεις των ασφαλιστικών (vid)
Η προσπάθεια μίας γυναίκας να υποκριθεί το θύμα τροχαίου στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία χάρη στα αντανακλαστικά του οδηγού αλλά και στην καταγραφή του περιστατικού από την κάμερα.

Ένα νέο κόλπο για να βγάζουν χρήματα, σκηνοθετώντας τροχαία ατυχήματα, έχουν βρει αρκετοί επιτήδειοι ανά τον κόσμο, καθώς πέφτουν επίτηδες πάνω σε διερχόμενα οχήματα με σκοπό να καρπωθούν τις αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το τελευταίο περιστατικό έρχεται από τη ρωσική πόλη Κλιν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, όταν μία γυναίκα έπεσε με πρόθεση στις ρόδες διερχόμενου βαν για να σκηνοθετήσει τον τραυματισμό της.

Η γυναίκα, που φαίνεται να αποβιβάζεται από λεωφορείο, αφού τσέκαρε πρώτα τα υποψήφια θύματά της, στη συνέχεια «βούτηξε» μπροστά από το βαν, υποκρινόμενη μάλιστα ότι χτύπησε σοβαρά.

Βέβαια, ο υποψιασμένος οδηγός, έχοντας και την ασφάλεια της καταγραφής του περιστατικού από την κάμερα ασφαλείας του οχήματος, δεν φάνηκε να «συμπονεί» ιδιαίτερα την απατεώνισσα, λέγοντας σε άλλους διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς ότι απλώς κάνει θέατρο.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί από τις αρχές, που ήδη διερευνούν το συμβάν, ενώ η νομική εκπροσώπηση της εταιρείας, δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της γυναίκας.