Στην Τουρκία φτιάχνουν τη δική τους Σαντορίνη (vid)

Gazzetta team
Στην Τουρκία φτιάχνουν τη δική τους Σαντορίνη (vid)
Στη γειτονική χώρα γράφουν πως: «Έχουμε τη δική μας Σαντορίνη», αφού μία εταιρεία φτιάχνει ένα θέρετρο που έχει... αέρα από το ελληνικό νησί.

Κι εκεί που τσακωνόμασταν για το Αιγαίο μία κατασκευαστική εταιρεία έδωσε τη... λύση.

Η Τούρκικη Millyet γράφει πως: «Έχουμε τη δική μας Σαντορίνη», ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική κατασκευαστική εταιρεία, η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί ένα τουριστικό θέρετρο στα παράλια της Σμύρνης που θα έχει αέρα Σαντορίνης και θα προσομοιώνει τον διάσημο κυκλαδίτικο προορισμό, υπό τον τίτλο Park Life Santorini.

Βέβαια η Τούρκικη Σαντορίνη θα αποτελείται από πολυόροφες πολυκατοικίες, ένα καταπράσινο τοπίο και έναν ανεμόμυλο που μοιάζει περισσότερο σα να έχει βγει από διαφήμιση κίτρινου Ολλανδικού τυριού, παρά από Αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετραγώνων με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Πηγή: luben.tv