Απείθαρχος λευκός καρχαρίας εμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν... αλκοτέστ σε κυβερνήτη σκάφους (vid)

Gazzetta team
Απείθαρχος λευκός καρχαρίας εμπόδισε αστυνομικούς να κάνουν... αλκοτέστ σε κυβερνήτη σκάφους (vid)
Η παρεμπόδιση του έργου των αρχών από έναν τεράστιο λευκό καρχαρία συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας στην Αυστραλία.

Καμία διάθεση συνεργασίας με τις αρχές δεν φάνηκε να έχει ένας πελώριος λευκός καρχαρίας που αποφάσισε να εμποδίσει τη διενέργεια αλκοτέστ σε κυβερνήτη σκάφους στα ανοιχτά της Αυστραλίας.

Την στιγμή που οι αστυνομικοί με τη λέμβο τους προσπαθούσαν να φτάσουν δίπλα στο σκάφος του, ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους έτυχε να βρίσκονται στα δύο σκάφη.

Μάλιστα, ο «αντιεξουσιαστής» καρχαρίας δεν έδειξε καμιά διάθεση αποχώρησης από το σημείο, καθώς ακολουθούσε κατά πόδας την αστυνομική λέμβο, αναγκάζοντας τα όργανα της τάξης να αποχωρήσουν κατατρομαγμένοι.

Το μέγεθος του καρχαρία ξεπερνούσε αυτό της λέμβου της αστυνομίας, γεγονός που καταγράφηκε από την κάμερα των επιβατών του δεύτερου σκάφους.

Τελικά, το αλκοτέστ δεν έγινε, ενώ όλοι οι παριστάμενοι σημείωσαν ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο μόνος καρχαρίας που κολυμπούσε στην περιοχή, η οποία είναι φημισμένη για την παρουσία των γιγάντων των ωκεανών.