Αλιγάτορας τριών μέτρων εντοπίστηκε σε πισίνα να απολαμβάνει το μπανάκι του (vid)

Gazzetta team
Αλιγάτορας τριών μέτρων εντοπίστηκε σε πισίνα να απολαμβάνει το μπανάκι του (vid)
Η παρουσία του μεγάλου ερπετού στην πισίνα προκάλεσε την παρέμβαση των εξειδικευμένων «κυνηγών αλιγατόρων», που έδωσαν λύση στο αναπάντεχο περιστατικό.

Mία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες μίας εξοχικής κατοικίας στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν εντόπισαν έναν αλιγάτορα 3μέτρων να απολαμβάνει το νυχτερινό του μπανάκι στην πισίνα του σπιτιού τους.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν ότι ο αλιγάτορας δεν πτοήθηκε δευτερόλεπτο από την ανθρώπινη παρουσία και συνέχισε αμέριμνος να κολυμπάει στο νερό της πισίνας,παράτον περιορισμένο χώροπου διέθετε.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού επικοινώνησαν άμεσα με τους ειδικούς βιολόγους που κατόρθωσαν έπειτα από σύντομη «μάχη» να ακινητοποιήσουν το ερπετό και να το μεταφέρουν με ασφάλεια στο φυσικό του περιβάλλον,όπου δεν θα αποτελεί απειλεί για κανέναν.

Να σημειωθεί πως στην πολιτεία της Φλόριντα είναι καταγεγραμμένος ο μεγαλύτερος αριθμός αλιγατόρων στις ΗΠΑ, καθώς η φυσιολογία του εδάφους και το κλίμα της περιοχής καθιστά ιδανικό το σημείο για την αναπαραγωγή και την ανάπτυξή τους.