Έκανε τον σταυρό του και μπούκαρε σε κατάστημα για να κλέψει (vid)

Gazzetta team
Έκανε τον σταυρό του και μπούκαρε σε κατάστημα για να κλέψει (vid)
Παρά το γεγονός ότι μία από τις 10 εντολές είναι το «ου κλέψεις», ο παρακάτω πιστός δεν φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να ακολουθήσει τις βιβλικές προσταγές.

Ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τη θρησκεία αποδείχθηκε πως είχε ένας ληστής που «χτύπησε» κατάστημα ρουχισμού στο κέντρο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο θεοσεβούμενος ληστής, αφού έβγαλε ευλαβικά το καπέλο του για να προσευχηθεί σαν κανονικός πιστός, έκανε το σταυρό του για να πάρει Θεία Δύναμη κι άρχισε το -όχι και τόσο- χριστιανικό έργο του, καθώς έσπασε με μία μεγάλη πέτρα την πρόσοψη του καταστήματος κι άρχισε να κλέβει όσα ρούχα βρίσκονταν σε ακτίνα «βολής».

Όλο το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, ενώ έκπληκτοι οι αστυνομικοί κι οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για κάποιο troll ή εάν όντως ο εν λόγω ληστής ήταν τόσο ασυνεπής μεταξύ πεποιθήσεων και πράξεων.

Πάντως, το σταυροκόπημα του ληστή δεν συγκίνησε τους ιδιοκτήτες αλλά και τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ άγνωστο παραμένει αν κράτησε για τον εαυτό του τα 18 παλτά -αξίας 1.000 δολαρίων έκαστο- που πρόλαβε να αρπάξει ή αν τα δώρισε ακολουθώντας την χριστιανική διδαχή και μοιράστηκε την λεία του.