Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε πορτραίτο του Τραμπ «αγκαλιά» με πορνοστάρ (pics)

Gazzetta team
Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε πορτραίτο του Τραμπ «αγκαλιά» με πορνοστάρ (pics)
Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ βρήκε έναν ευφάνταστο και αιρετικό τρόπο να δείξει την αποδοκιμασία του στο πρόσωπο του Πλανητάρχη.

O διάσημος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, που πλέον ακολουθεί καριέρα ζωγράφου, επιφύλασε μία πολύ άσχημη έκπληξη στον Πλανητάρχη, καθώς δημοσίευσε ένα σκανδαλιστικό πορτραίτο του Ντόναλντ Τραμπ, αγκαλία με την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς.

Η δημοσιοποίηση του πορτραίτου έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τις αποκαλύψεις από μέρους της Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ανέφερε ότι διατηρούσε αποκλειστική ερωτική σχέση με τον Τραμπ την περίοδο 2006-2007, κι ενώ η σύζυγός του Μελάνια ήταν έγκυος στον γιο τους Μπάρον.

Ο Τζιμ Κάρεϊ, που είχε περάσει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του, αποτελεί «ορκισμένο» πολέμιο του Πλανητάρχη και δεν χάνει ευκαιρία ώστε να αποδομήσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη και τυπικού Αμερικανού που πλασάρει ο δισεκατομμυριούχος ένοικος του Λευκού Οίκου.

Το πορτραίτο αναδημοσιεύτηκε αμέσως από χιλιάδες χρήστες των social media, ενώ έγινε αφορμή για πολλά και πικρόχολα σχόλια σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ