Δολοφονικό «τάκλιν» σε περαστική, του κόστισε 60.000 ευρώ σε αποζημίωση (pics & vid)

Gazzetta team
Δολοφονικό «τάκλιν» σε περαστική, του κόστισε 60.000 ευρώ σε αποζημίωση (pics & vid)
H ατυχέστατη κι εξοργιστική «πλάκα» δύο νεαρών Καταλανών, τους κόστισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε αποζημίωση προς το θύμα τους.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ένας νεαρός Καταλανός την μανία του να γίνει star του Youtube κάνοντας εξαιρετικά κακόγουστες φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς σε δρόμους της Βαρκελώνης.

Ο 28χρονος Mario Garcia Montealegre, πριν από περίπου 3 χρόνια, είχε καταγραφεί από την κάμερα του «συνεργάτη» του να επιτίθεται πισώπλατα σε μία 48χρονη γυναίκα, χτυπώντας την με κλωτσιά κουνγκ-φου και ρίχνοντάς την στο έδαφος, πριν σπεύσει να εξαφανιστεί τρέχοντας και χαχανίζοντας.

Όμως, οι δύο νεαροί pranksters έκαναν το μοιραίο λάθος να δημοσιοποιήσουν το βίντεο από την κακόγουστη κι επικίνδυνη φάρσα τους στο διαδίκτυο, όπου η κατακραυγή των χρηστών, οδήγησε την τοπική αστυνομία στην ταυτοποίησή τους και στην παραπομπή τους στα δικαστήρια, μετά και την μήνυση από το θύμα τους.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης που εκδίκασε την υπόθεση, επιδίκασε αποζημίωση ύψους περίπου 60.000 ευρώ στην 51χρονη σήμερα γυναίκα, καθώς από το χτύπημα του θρασύτατου νεαρού χτύπησε αρκετά σοβαρά στον αστράγαλο και το γόνατο, ενώ από την πτώση τραυματίστηκε στον καρπό και την πλάτη, ενώ ο συνολικός χρόνος της αποθεραπείας της έφτασε συνολικά του τρεις μήνες.

Πλέον, οι δύο φαρσέρ θα κάνουν καιρό για να ρεφάρουν την χασούρα από τις συνέπειες των πράξεών τους, ενώ όπως αποκαλύφθηκε από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο νεαροί είχαν κάνει ανάλογες κακόγουστες πλάκες.