Έπαθε ανακοπή όταν το κεφάλι του σφηνώθηκε κάτω από κάθισμα κινηματογράφου

Gazzetta team
Έπαθε ανακοπή όταν το κεφάλι του σφηνώθηκε κάτω από κάθισμα κινηματογράφου
Η παρακολούθηση ταινίας σε κινηματογράφο του Μπέρμογχαμ στάθηκε μοιραία για έναν θεατή, όταν το κεφάλι του σφήνωσε κάτω από κάθισαμ της αίθουσας.

Τραγική κατάληξη επεφύλλασσε η μοίρα σε έναν άτυχο θεατή σε κινηματογράφο του Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν κατέληξε από ανακοπή, λίγη ώρα αφού το κεφάλι του είχε σφηνώσει σε κάθισμα της κινηματογραφικής αίθουσας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων θεατών, ο άτυχος θεατής στην προσπάθειά του να πιάσει το κινητό του, που είχε πέσει στο εσωτερικό του ηλεκτρονικού καθίσματος, σφήνωσε κάτω από το υποπόδιο του καθίσματος, παθαίνοντας ανακοπή καρδιάς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Οι υπέυθυνοι της κινηματογραφικής αίθουσας αμέσως προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν, κάτι που τελικά κατάφεραν σπάζοντας το υποπόδιο. Όμως, για τον άτυχο θεατή ήταν ήδη αργά, καθώς παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο, εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αρχές του Μπέρμιγχαμ δήλωσαν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος αλλά και το κατά πόσο ο κινηματογράφος πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Το τραγικό περισταικό έλαβε χώρα σε αίθουσα της εταιρείας Vie International, ενώ η διαχειρίστρια εταιρεία δήλωσε την βαθιά λύπη της για τον θάνατο του θεατή.