Εργάτης σκοτώθηκε όταν συνάδελφοί του άνοιξαν το πιεστικό αέρα μέσα στο σώμα του (pics)

Gazzetta team
Εργάτης σκοτώθηκε όταν συνάδελφοί του άνοιξαν το πιεστικό αέρα μέσα στο σώμα του (pics)
Ένα κακόγουστο αστείο σε εργοστάσιο της βόρειας Ινδίας είχε μακάβρια κατάληξη, με έναν εργάτη να χάνει τη ζωή του.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 40χρονος εργάτης εργοστασίου στο Νέο Δελχί της Ινδίας όταν μία πλάκα από τους συναδέλφους του εξελίχθηκε διαφορετικά από ότι είχε σχεδιαστεί.

Το -τελικά- δολοφονικό αστείο προέβλεπε μόλις εκείνος έσκυβε, οι συνάδελφοί του, θα πλησιάζαν στον πρωκτό του, το πιεστικό μηχάνημα με αέρα που διέθετε η επιχείρηση και θα το έθεταν σε λειτουργία.

Όμως, το πιεστικό μηχάνημα του αέρα, που χρησιμοποιείται για το κόψιμο σκληρών επιφανειών, όπως ξύλο και γυαλί, βρήκε κανονικά τον στόχο του, ενώ μόλις άνοιξε η συσκευή άρχισε να βγάζει αέρα με τεράστια πίεση.

Η πίεση αυτή του αέρα, όμως, σε συνδυασμό με την περιοχή που τοποθετήθηκε προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου εργάτη, καθώς τραυματίστηκαν εξαιρετικά ευαίσθητα όργανα του σώματός του (έντερο, στομάχι, συκώτι), ενώ ο θάνατός του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Ο ιθύνων νους της φονικής πλάκας συνελήφθη, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο θύτης είχε βρει την συγκεκριμένη εργασία λόγω της φιλίας του με το θύμα, που εργαζόταν επί αρκετά χρόνια στο εργοστάσιο, ενώ κατάγοπνταν κι από το ίδο χωριό.