Ανακάλυψαν τη σχέση της με ανήλικο όταν τους διέσωσαν από πλημμυρισμένη όχθη ποταμιού (pics)

Gazzetta team
Ανακάλυψαν τη σχέση της με ανήλικο όταν τους διέσωσαν από πλημμυρισμένη όχθη ποταμιού (pics)
Η αποκάλυψη της σχέσης της 24χρονης με ανήλικο αγόρι, συνέβη όταν εγκλωβίστηκαν λόγω πλημμύρας σε όχθη ποταμού και διασώθηκαν από τα συνεργεία έρευνας.

Η υπόθεση της σεξουαλικής σχέσης μίας 24χρονης Βρετανίδας με ανήλικο νεαρό αγόρι, έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στο «Νησί», όχι τόσο για την σχέση αυτή καθ' αυτή αλλά κυρίως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη Ριάνον Σκοτ από το Ρέξαμ της βόρειας Ουαλίας πιάστηκε επ' αυτοφόρω σε ερωτικές περιπτύξεις με ανήλικο νεαρό όταν τα συνεργεία διάσωσης κατέφθασαν στο σημείο, όπου οι δυο τους είχαν εγκλωβιστεί.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω ενός διαδικτυακού παιχνιδιού, ενώ η σχέση τους εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα, καθώς επικοινωνούσαν τακτικά μέσω τηλεφώνου, ενώ αντάλλασσαν και γυμνές φωτογραφίες.

Όταν, πλέον, αποφάσισαν ότι η σχέση του έπρεπε να προχωρήσει και στον σεξουαλικό τομέα, κανόνισαν να κατασκηνώσουν στις όχθες του ποταμού Afon Gwyrfai, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όλα κυλούσαν «ομαλά» μέχρις ότου ο ποταμός «φούσκωσε» απειλητικά, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο σημείο και να καλέσουν για βοήθεια.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με ελικόπτερα κι επίγειες δυνάμεις να «χτενίζουν» την περιοχή μέχρι να τους εντοπίσουν.

Η έκπληξη των διασωστών μόλις αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν ήταν μεγάλη, ενώ αμέσως η αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος, συλλαμβάνοντας την 24χρονη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Πλέον, η Σκοτ -η οποία αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα- θα παραμείνει για περίπου δύο χρόνια στην φυλακή, ενώ αξιοσημείωτη ήταν κι αντίδραση των γονιών του νεαρού, καθώς δεν απαίτησαν την καταδίκη της 24χρονης.