Ο Γκανέζος δάσκαλος που δίδασκε το Word σε μαυροπίνακα, πλέον διδάσκει σαν κανονικός καθηγητής πληροφορικής (pics)

Gazzetta team
Ο Γκανέζος δάσκαλος που δίδασκε το Word σε μαυροπίνακα, πλέον διδάσκει σαν κανονικός καθηγητής πληροφορικής (pics)
Μετά και τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του καθηγητή, τα μηνύματα κι οι πράξεις συμπαράστασης είχαν τη μορφή «χιονοστιβάδας».

Πριν λίγο καιρό, είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση η τιτάνια προσπάθεια ενός Γκανέζου δασκάλου, ο οποίος προσπαθούσε να διδάξει τους μικρούς μαθητές του στο μάθημα της Πληροφορικής με -κυριολεκτικά- πρωτόγονα μέσα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Richard Appiah Akoto, εξαιτίας της απουσίας κατάλληλου εξοπλισμού, δίδασκε τους μαθητές του την λειτουργία του Word MS με τη βοήθεια ενός μαυροπίνακα, στον οποίο ζωγράφισε την αρχική σελίδα του προγράμματος.

Μετά και τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του καθηγητή, τα μηνύματα κι οι πράξεις συμπαράστασης είχαν τη μορφή «χιονοστιβάδας» με την Microsoft να του στέλνει τα επίσημα εγχειρίδια χρήσης του προγράμματος, ενώ ένας Σαουδάραβας φοιτητής από την Μεγάλη Βρετανία έστειλε ένα laptop για την πρακτική εξάσκηση από τους μαθητές.

Μάλιστα, η Microsoft προθυμοποιήθηκε να κάνει δώρο στον καθηγητή ένα σεμινάριο μετεκπαίδευσης στην Σιγκαπούρη, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια βοήθειας των αγωνιζόμενων μαθητών κι εκπαιδευτικών στις, φτωχές και μαστιζόμενες από την πείνα, χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.