Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάστηκε Αμερικανίδα που παντρεύτηκε την... κόρη της (pic & vid)

Gazzetta team
Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάστηκε Αμερικανίδα που παντρεύτηκε την... κόρη της (pic & vid)
Μία πολύ περίεργη υπόθεση που είχε «συνταράξει» την αμερικανική κοινή γνώμη, είχε άσχημη κατάληξη για την μητέρα που δεν δίστασε να παντρευτεί την κόρη της.

Δικαστήριο της πολιτείας Οκλαχόμα καταδίκασε σε κάθειρξη δύο ετών, την 45χρονη Patricia Ann Spann, που δεν δίστασε να παντρευτεί την 26χρονη κόρη της.

Η υπόθεση έχει μακρά ιστορία στην επικαιρότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ο γάμος μεταξύ μάνας και κόρης είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία.

Η ταραγμένη ιστορία έχει τις ρίζες της πίσω στο 1998, όταν η μητέρα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά κι αλκοόλ, έδωσε για υιοθεσία την νεογέννητη κόρη της.

Οι δύο γυναίκες επανενώθηκαν το 2016, ενώ αμέσως ανέπτυξαν ερωτικές σχέσεις και μόλις νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην πολιτεία της Οκλαχόμα, επισημοποιήσαν τον δεσμό τους στο τοπικό δημαρχείο.

Όμως, οι σκοτεινές πτυχές της μεταξύ τους σχέσης δεν έμειναν για πολύ κρυφές, με τις τοπικές αρχές να απαγγέλουν κατηγορίες στην μητέρα για αδικήματα σεξουαλικής φύσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Spann είχε καταφέρει μέσω ψευδών και παραπλανητικών ισχυρισμών να πείσει την κόρη της ότι δεν θα αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα με τον νόμο, παρόλο που η κείμενη νομοθεσία απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε σχέση μεταξύ στενών συγγενών, ακόμα κι αν απέχουν από τη σεξουαλική πράξη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η Spann είχε παντρευτεί πριν λίγα χρόνια και τον 18χρονο τότε γιο της, σχέση που έλειξε λίγο καιρό αργότερα, ύστερα από φυγή του νεαρού.

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της μητέρας ότι δεν αποτελούσε επίσημα βιολογική μητέρα της 26χρονης, όπως κι όλες τις ενστάσεις της 45χρονης σχετικά με την υπόθεση.

Πλέον, η Spann θα περάσει τα δύο επόμενα χρόνια σε σωφρονιστικό κατάστημα της Οκλαχόμα, ενώ μετά την αποφυλάκισή της θα μπει στη βάση δεδομένων των καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα.