Ινδός οικοδόμος έπεσε από σκαλωσιά, καρφώθηκε σε μπετόβεργα κι αναρρώνει ταχύτατα (pics)

Gazzetta team
Ινδός οικοδόμος έπεσε από σκαλωσιά, καρφώθηκε σε μπετόβεργα κι αναρρώνει ταχύτατα (pics)
Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή, ενώ η επέμβαση αφαίρεσης του αντικειμένου διήρκησε περισσότερο 5 ώρες.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα έλαβε χώρα σε οικοδομή της Ινδίας, όταν 33χρονος εργάτης έχασε την ισορροπία του κι έπεσε σε σωρό από μπετόβεργες.

Για κακή του τύχη, μία από αυτές, μήκους σχεδόν 1,5 μέτρου, καρφώθηκε στο σώμα του, προκαλώντας σοβαρά εσωτερικά τραύματα, ενώ η μπετόβεργα εισήλθε στο σώμα του από το αριστερό μπούτι και βγήκε από τον δεξιό ώμο.

Αμέσως, ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όμως λόγω της βαρύτητας της κατάστασης αλλά κι εξαιτίας ελλιπούς εξοπλισμού για την αφαίρεση του αντικειμένου, μεταφέρθηκε σε κλινική της Βομβάης.

Εκεί μετά από χειρουργική επέμβαση άνω των 5 ωρών, οι επικεφαλής χειρούργοι κατάφεραν να αφαιρέσουν την μπετόβεργα από το σώμα του οικοδόμου, ενώ σταθεροποιήσαν την κατάστασή τους, καθώς τα τραύματα σε συκώτι, έντερο και πνεύμονες είχαν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία στο 33χρονο εργάτη.

Οι θεράποντες ιατροί περιέγραψαν την κατάσταση του ασθενούς ως ιδιαίτερα ικανοποιητική, δεδομένων των σοβαρότατων τραυματισμών του, ενώ η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα επανέλθει στηn εργασία του πολύ πιο σύντομα από όσο υπολόγιζαν αρχικά.