Ουκρανός σεφ σκότωσε κι αποκεφάλισε γυναίκα επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του (pics)

Gazzetta team
Ουκρανός σεφ σκότωσε κι αποκεφάλισε γυναίκα επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του (pics)
Το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία νεαρή επιχειρηματία συνέβη όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ με παιδικό της φίλο, ο οποίος στη συνέχεια την πυροβόλησε και την αποκεφάλισε.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την εξαφάνιση μίας νεαρής γυναίκας στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Η 29χρονη Άννα Εργκίεβα, μία επιχειρηματίας στον χώρο των κοσμημάτων αγνοούταν για αρκετές ημέρες πριν ξεκινήσουν οι προσπάθειες εντοπισμού της από τον πατέρα κι άλλους συγγενείς της.

Αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον σεφ και εκείνος την αποκεφάλισε και έβαλε το κεφάλι στην προθήκη με τα κοσμήματα - Media

Οι αρχές που ειδοποιήθηκαν μπήκαν στο σπίτι της και βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό σκηνικό εγκλήματος, με τους χώρους του σπιτιού να μαρτυρούν ότι κάτι πολύ άσχημο είχε συμβεί.

Αναποδογυρισμένα έπιπλα, λίμνες αίματος σε πολλά σημεία του σαλονιού και της κουζίνας αλλά και τα ματωμένα ρούχα της άτυχης γυναίκας, όλα έδειχαν ότι η Εργκίεβα είχε δολοφονηθεί βίαια.

Οι υποψίες επικεντρώθηκαν αμέσως σε έναν σεφ, παιδικό φίλο της 29χρονης με τον οποίο είχε ραντεβού μόλις μία η μέρα πριν σταματήσει να δίνει σημεία ζωής.

Μετά από ανακρίσεις από την ουκρανική αστυνομία, ο 32χρονος μάγειρας, ομολόγησε το έγκλημά του, αναφέροντας πως θόλωσε όταν η Εργκίεβα αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του, πυροβολώντας την κι εν συνεχεία αποκεφαλίζοντας το άψυχο σώμα της.

Αργότερα, έθαψε στο ίδιο σημείο το σώμα και τοκεφάλι της γυναίκας, ενώ συνέχισε τη ζωή του, καθώς συνέχισε να εργάζεται στο εστιατόριο που δούλευε.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης υποστήριξε πως όλα συνέβησαν σε μία κακιά στιγμή, ενώ αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε αντίστοιχες διαδικτυακές σχέσεις και με άλλες γυναίκες της περιοχής.

Πλέον, έχει προφυλακιστεί σε φυλακές τςη περιοχής, ενώκατηγορείται μεεγκλήματα που μπορεί να αποφέρουν μέχρι και την ισόβια κάθειρξη.