Απίθανο ξύλο μεταξύ γυναικών σε event με ανδρικό strip tease (pics & vids)

Gazzetta team
Απίθανο ξύλο μεταξύ γυναικών σε event με ανδρικό strip tease (pics & vids)
To «Mother's Day strip show» δεν είχε την κατάληξη που θα περίμεναν όλοι, καθώς χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Strip tease, αλκοόλ, καυγάς, ξύλο, αστυνομία... Τα στοιχεία αυτά, σίγουρα κάνουν τους περισσότερους, αν όχι όλους, να πιστεύουν πως πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν άνδρες. Μόνο που αυτή την φορά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Γυναίκες και συγκεκριμένα μητέρες προκάλεσαν τον πανικό στο κέντρο του Μίντλεσμπο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η pub «The Woodman Arms» διοργάνωσε ένα event την Κυριακή το απόγευμα με ανδρικό strip tease αποκλειστικά για τις μητέρες της περιοχής, με την ανταπόκριση να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 100 γυναίκες έδωσαν το παρών.
This was the social media post created to advertise the event. It encouraged customers to try something a bit different
Η θερμοκρασία χάρη στα καλογυμνασμένα κορμί ανέβηκε, το αλκοόλ έρεε άφθονο και το κακό δεν άργησε να γίνει, καθώς από μία παρεξήγηση ξεκίνησε ένας καυγάς με την συμμετοχή σχεδόν. Αρχικά έγινε μέσα στο μαγαζί, στη συνέχεια μεταφέρθηκε έξω από αυτό, ενώ ολοκληρώθηκε σε ένα μεγάλο πάρκινγκ λίγο πιο δίπλα...
Around 100 women packed into The Woodman Arms pub in Middlesbrough to see the scantly-dressed men perform their teasing routines (pictured)
Και μην νομίζετε οτι αυτό έγινε επειδή τα βρήκαν οι αντιμαχόμενες πλευρές... Όχι. Απλά έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία και προχώρησε σε δύο συλλήψεις, βάζοντας τέλος στο πάρτι.