Δραματικές εικόνες με ενοίκους ξενοδοχείου να πηδούν στο κενό για να σωθούν από πυρκαγιά (pic & vids)

Gazzetta team
Δραματικές εικόνες με ενοίκους ξενοδοχείου να πηδούν στο κενό για να σωθούν από πυρκαγιά (pic & vids)
Συγκλονίζουν οι προσπάθειες των ενοίκων του ξενοδοχείου να διαφύγουν από το φλεγόμενο κτίριο, ενώ 2 γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα από την πτώση.

Οι σκηνές που καταγράφηκαν κατά την προσπάθεια διαφυγής των ενοίκων του ξενοδοχείου Alican στο κέντρο της Σμύρνης σοκάρουν, καθώς οι φλόγες κι οι καπνοί τυλίγουν το δωμάτιο 2 γυναικών.

Η πυρκαγιά ξέπσασε από άγνωστη αιτία κι εξαπλώθηκε ταχύτατα σε πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου, όμως δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν στον 6ο όροφο του κτιρίου, σε μία κίνηση απελπισίας έπεσαν στο κενό.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης είναι αποκαλυπτικά της κρίσιμης κατάστασης, ενώ κι οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων συγκλονίζουν.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε εμφανίζονται οι 2 γυναίκες - ένοικοι του ξενοδοχείου να πηδούν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες που πλησιάζουν, ενώ βρίσκονταν στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου.

Ευτυχώς, η πτώση από τέτοιο ύψος δεν στάθηκε μοιραία, όμως αμφότερες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ οι υπόλοιποι ένοικοι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να αναφερθούν άλλοι τραυματισμοί.