Πήγε για σέρβις το κινητό της, έχοντας αφήσει μέσα sex tape (pics)

Gazzetta team
Πήγε για σέρβις το κινητό της, έχοντας αφήσει μέσα sex tape (pics)
Η Κέλι Χαϊτάουερ μήνυσε την T-Mobile, όταν κατάλαβε οτι ένας υπάλληλός της είχε μπει παράνομα στα αρχεία της.

Στο κινητό μας τηλέφωνο ποτέ δεν πρέπει να κρατάμε προσωπικά αρχεία, αν δεν έχουν εξασφαλίσει την προφύλαξή τους από αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι που προφανώς δεν είχε σκεφτεί η Κέλι Χαϊτάουερ όταν πήγε το κινητό της στο T-Mobile...

Η 24χρονη το είχε πάει εκεί για σέρβις, αλλά δεν φρόντισε να «κλειδώσει» την πρόσβαση στα αρχεία της. Έτσι, όταν το πήρε στα χέρια της και αφού της είχε κινήσει την περιέργεια οτι ο υπάλληλος είχε αργήσει κάπως, αποφάσισε να ψάξει λίγο περισσότερο.

A post shared by Keely Hightower (@keelyhigh) on

Τσέκαρε τις εφαρμογές δεν βρήκε κάτι ύποπτο, όμως την επόμενη ημέρα όταν άνοιξε το mail της, αυτό πήγε κατευθείαν στα διαγραμμένα. Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα μήνυμα που είχε σταλεί από το τηλέφωνό της, την ώρα που το είχε στο σέρβις και το οποίο περιείχε ένα προσωπικό της video.

Για την ακρίβεια ένα πολύ προσωπικό της video, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για ένα sex tape που είχε γυρίσει με τον αγαπημένο της, το οποίο ο υπάλληλος είχε στείλει στον εαυτό του.

Η Χαϊτάουερ μετά το σοκ που έπαθε μήνυσε την εταιρία και φυσικά τον δράστη, ο οποίος συνελλήφθη αμέσως και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση. Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδίκασης, διαπιστώθηκε πως ο Σάντσες Ράμος, όπως είναι το όνομα, είχε παρελθόν σε παραβατικότητα, καθώς σε μία προηγούμενη δουλειά του είχε κλέψει δύο iPad.

Roberto Sanchez Carlos. Credit: Pinellas County Sheriff's Office