Πλήρωσε λογαριασμό νερού 493 δολαρίων μόνο με κέρματα (pics & vid)

Gazzetta team
Πλήρωσε λογαριασμό νερού 493 δολαρίων μόνο με κέρματα (pics & vid)
Μία νοικοκυρά από τη Φλόριντα βρήκε τον τρόπο να «εκδικηθεί» την εταιρεία ύδρευσης, πληρώνοντας εξ ολοκλήρου τον λογαριασμό με κέρματα του 1 cent.

O υπέρογκος λογαριασμός του νερού σε μία οικογένεια από την Ντελτόνα της Φλόριντα, ύψους 493 δολαρίων, οδήγησε την γυναίκα του σπιτιού σε μία πολύ παράξενη αλλά και τιμωρητική απόφαση.

Η Dana McCool θεώρησε ιδιαίτερα άδικο κι υψηλό τον λογαριασμό που της ήρθε, για αυτό κι αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω, ξεχρεώνοντας με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Μάζεψε ένα προς ένα περίπου 50.000 νομίσματα της μίας πένας (100 πέννες ισούνται με 1 δολάριο ΗΠΑ), τα φόρτωσε σε καρότσι για να μπορέσει να τα κουβαλήσει μέχρι την έδρα της υπηρεσίας ύδρευσης κι ανακοίνωσε στην έκπληκτη υπάλληλο την πρόθεσή της να ξεπληρώσει τον λογαριασμό με τα μονόλεπτα.

Η υπάλληλος, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, ξεκίνησε το μέτρημα, ενώ χρειάστηκε περίπου 2 ώρες ώστε να μετρήσει και τα 49.369 νομίσματα, με την ΜcCool να στέκεται ευχαριστημένη και δικαιωμένη, καθώς θεωρούσε πως ο «φουσκωμένος» λογαριασμός ήταν υπαιτιότητα της εταιρείας.

Η ίδια δήλωσε πως επιθυμούσε με αυτόν τον τρόπο να κάνει μία δήλωση ενάντια στις υπέρογκες χρεώσεις, ευελπιστώντας κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.