Πλήρωσε για να «εξαφανίσει» τους γονείς του, αλλά έπεσε στην παγίδα (pics & vid)

Gazzetta team
Πλήρωσε για να «εξαφανίσει» τους γονείς του, αλλά έπεσε στην παγίδα (pics & vid)
Η δολοφονική κομπίνα ενός νεαρού Ρώσου, τελικά αποκαλύφθηκε και η αστυνομία έστησε «παράσταση» με τους γονείς λουσμένους στο αίμα για να καταφέρει να τον συλλάβει.

Η υπόθεση που έρχεται από το Σότσι της Ρωσίας έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, καθώς πρωταγωνιστής κι ιθύνων νους της οργάνωσης και της δολοφονίθας ενός ζευγαριού ήταν ο ίδιος ο γιος τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ρωσικής αστυνομίας, ένας 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας κατηγορείται για τον σχεδιασμό της δολοφονίας των γονιών αλλά και της 4χρονης αδερφή του, με σκοπό να βάλει στο χέρι την μεγάλη τους περιουσία.

Το σχέδιο περιελάμβανε την πρόσληψη ενός επαγγελματία εκτελεστή, στον οποίο ο 22χρονος παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιτυχή έκβαση της δολοφονίας της οικογένειάς του.

Ο νεαρός έδωσε στον «πληρωμένο εκτελεστή» το αναλυτικό πρόγραμμα των γονιών του, του υπέδειξε από ποια σημεία θα μπορούσε να μπει στο σπίτι χωρίς να τον «πιάσουν» οι κάμερες ασφαλείας, ενώ του έκανε σαφές ότι για να πληρώσει θα έπρεπε να δει τις φωτογραφίες των νεκρών γονιών του.

Με λίγα λόγια τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια, όμως αγνοούσε την πιο σημαντική λεπτομέρεια. ότι, δηλαδή, ο «πληρωμένος εκτελεστής» που είχε προσλάβει δεν ήταν άλλος από μυστικό αστυνομικό, καθώς στο μεταξύ μέσω τηλεφωνικών υποκλοπών, το σχέδιο του 22χρονου είχε αποκλαυφθεί τόσο στις αρχές όσο και στους έντρομους γονείς του.

Βέβαια, για να στοιχειοθετηθεί η σύλληψη έπρεπε να στηθεί μία «παγίδα» στον νεαρό, στην οποία και συμμετείχαν οι γονείς του, υποδυόμενοι τα θύματα και καλλυμένοι με αίμα.

Ο μυστικός αστυνομικός έστειλε στον γιο της οικογένειας τις φωτογραφίες των «νεκρών» γονιών του κι εκείνος μετέφερε αμέσως την συμφωνημένη αμοιβή (περίπου 38.000 δολάρια) σε τράπεζα του εξωτερικού, πριν συλληφθεί σχεδόν επ' αυτοφόρω από τους άντρες της αστυνομίας.

Ο νεαρός αναμένεται να παραμείνει για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ενώ οι σοκαρισμένοι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ίδιο τους το παιδί σκόπευε να τους βγάλει από τη μέση για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.