Επεισοδιακή καταδίωξη στο Λος Άντζελες κατέληξε στον υπόγειο σιδηρόδρομο (pics & vid)

Gazzetta team
Επεισοδιακή καταδίωξη στο Λος Άντζελες κατέληξε στον υπόγειο σιδηρόδρομο (pics & vid)
Η κατάληξη της επεισοδιακής καταδίωξης είχε ευτυχές τέλος για τον φυγά οδηγό, ο οποίος χάθηκε σε τούνελ του υπόγειου σιδηρόδρομου.

Οι κινηματογραφικές καταδιώξεις οχημάτων που αρνήθηκαν τον έλεγχο αποτελούν σήμα κατατεθέν της αμερικανικής καθημερινότητας, καθώς κάθε μία καταδίωξη καλύπτεται σε ζωντανή μετάδοση από τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία επιστρατεύουν μέχρι κι ελικόπτερα στη μάχη για την τηλεθέαση.

Η πιο συνηθισμένη κατάληξη ανάλογων περιστατικών εμπεριέχει χειροπέδες και φωνές, περικύκλωση από δεκάδες ένοπλους αστυνομικούς με προτεταμένα τα όπλα (στην καλύερη περίπτωση), καρφιά για να σκάσουν τα λάστιχα του οχήματος, όμως ο οδηγός του παρακάτω βίντεο φαίνεται πως είχε περάσει ώρες προπόνησης μπροστά σε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, έχοντας σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο διαφυγής του.

Εκτός από την προπόνηση, όμως, διέθετε κι άριστη γνώση του οδικού δικτύου της περιοχής, καθώς αφού αρχικά εμβόλισε έναν αμέριμνο ταξιτζή που βρέθηκε στο διάβα του, με μία μοναδική μανούβρα κι έμπνευση κατάφερε να εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφήνοντας τους έκπληκτους αστυνομικούς να τον ψάχνουν μανιωδώς αλλά μάταια.

Η κίνηση υπεροχής του φυγά ήταν η είσοδός του σε ένα υπόγειο τούνελ του σιδηρόδρομου της πόλης, καθώς η μανούβρα του αυτή μπέρδεψε τους διώκτες του, χαρίζοντάς του πολύτιμα λεπτά για να καταφέρει τελικά να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού ούτε το αστυνομικό ελικόπετρο που υπερίπτατο, κατάφερε να ακολουθήσει τον Βιν Ντίζελ της πραγματικής ζωής.