Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Gazzetta team
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας
Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα θύματα επλήγησαν από πυρά κοντά στη μεθόριο μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας.

Δυο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από πυρά του ισραηλινού στρατού, σε αντίποινα για την έκρηξη που σημειώθηκε χθες στόχος της οποίας ήταν στρατιώτες του, ανακοίνωσαν σήμερα παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Οι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ανατολικά της πόλης Ράφας, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα θύματα επλήγησαν από πυρά κοντά στη μεθόριο μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, του παλαιστινιακού θύλακα τον έλεγχο του οποίου έχει η ισλαμιστική Χαμάς.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε χωρίς διευκρινίσεις ότι έριξε «προειδοποιητικές βολές» προς την πλευρά μιας ομάδας Παλαιστινίων που πλησίαζε «με ύποπτο τρόπο» τον φράκτη που ορίζει τη μεθόριο.

Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει από χθες αεροπορικά πλήγματα εναντίον 18 «τρομοκρατικών στόχων που ανήκουν στη Χαμάς»στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την έκρηξη μηχανισμού κατά την οποία τραυματίστηκαν στρατιώτες του στη μεθόριο και ένα βλήμα που ερρίφθη από τη Λωρίδα της Γάζας και έπληξε ισραηλινή πόλη κοντά στη μεθόριο.