Επεισοδιακή κρουαζιέρα κι ανελέητο ξύλο μεταξύ των επιβατών (vids)

Gazzetta team
Επεισοδιακή κρουαζιέρα κι ανελέητο ξύλο μεταξύ των επιβατών (vids)
H εξέλιξη της κρουαζιέρες ήταν επεισοδιακή, με περισσότερα από 30 άτομα να συμμετέχουν στη συμπλοκή.

Οι κρουαζιέρες αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για χαλάρωση και ξεγνοιασιά, καθώς οι εξωτικοί προορισμοί προσφέρουν στιγμές αναψυχής και διασκέδασης.

Όμως, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Carnival Legend, το οποίο πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής στον νότιο Ειρηνικό ωκεανό με αφετηρία και τελικό προορισμό την Μελβούρνη της Αυστραλίας, είχαν διαφορετική άποψη, καθώς αποφάσισαν να λύσουν με ξύλο τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δεκάδες επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια, με γροθιές, κλωτσίες και λαβές να δίνουν και να παίρνουν, ενώ τα έκπληκτα μέλη του πληρώματος κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να βάλουν τέλος στην συμπλοκή, που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων έκλπηκτων επιβατών.

Η «μάχη» είχε δύο σκέλη, με το ένα να διαδραματίζεται σε εσωτερικό σαλόνι του πλοίου και το άλλο στο εξωτερικό κατάστρωμα, ενώ η κάμερα μίας επιβάτιδας κατέγραφε λεπτό προς λεπτό την συμπλοκή.

Αφορμή, σύμφωνα με κάποιους παρευρισκόμενους, στάθηκε η διαμάχη μεταξύ μελών δύο οικογενειών, ενώ στη συνέχεια η ένταση γενικεύθηκε.

Τελικά, με την παρέμβαση των μελών του πληρώματος αλλά και δεκάδων αντρών της ασφάλειας του κρουαζιερόπλοιου, οι δύο πλευρές χωρίστηκαν κι η συμπλοκή σταμάτησε, όμως η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στην Μελβούρνη, τελικό προορισμό της επεισοδιακής κρουαζιέρας, όπου η αστυνομία αλλά κι η πλοιοκτήτρια εταιρεία θα αναζητήσουν τους πρωταίτιους του ντροπιαστικού περιστατικού.