Απολύθηκε για συμμετοχή σε σεξουαλικό όργιο, στο οποίο όμως δεν είχε συμμετάσχει

Gazzetta team
Απολύθηκε για συμμετοχή σε σεξουαλικό όργιο, στο οποίο όμως δεν είχε συμμετάσχει
Μία ιστορία σεξουαλικού σκανδάλου σε βρετανικό τραπεζικό όμιλο είχε ολέθριες επιπτώσεις για την καριέρα του -άδικα- εμπλεκόμενου Έλληνα διευθυντή.

Ένας διευθυντής σε τραπεζικό όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας είδε την πόρτα της εξόδου από την εργασία του, αφού ένα σεξουαλικό σκάνδαλο στους κόλπους της εταιρείας είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής απολύθηκε από την τράπεζα Clydesdale, όταν έφτασε στη διεύθυνση του ομίλου, μία καταγγελία για δημόσια ερωτική συνεύρεση υπαλλήλων της εταιρείας, κατά τη διάρκεια μίας εξόδου μεταξύ συναδέλφων σε γνωστο μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η επιστολή, λίγο πολύ, έδειχνε σαν πρωταγωνιστή τον Έλληνα διευθυντή, με παρτενέρ μία έτερη υπάλληλο της τράπεζας.

Μάλιστα στην ίδια επιστολή αναφερόταν ότι η ίδια υπάλληλος μαζί με τον διευθυντή οργάνωναν αρκετά συχνά ανάλογες εξόδους με σεξουαλικές πράξεις σε δημόσιους χώρους.

Ο απολυμένος διευθυντής, όμως, δεν άφησε την υπόθεση στη μοίρα της και ύστερα από σειρά προσφυγών σε βρετανικά και διεθνή δικαστήρια δικαιώθηκε, ενώ πριν λίγες ημέρες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον Έλληνα διευθυντή να κερδίζει την αποζημίωση από την άδικη απόλυση, ενώ οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου είδαν κι εκείνοι την πόρτα της εξόδου από την τράπεζα.